Vanaf vandaag begint JUR met een pilot “signalering vastgoedrecht.” Dit bestaat uit een signalering van uitspraken, verschenen in de afgelopen week op rechtspraak.nl, die verband houden met het civiele vastgoedrecht. Kort wordt in begrijpelijke taal aangegeven waar de uitspraak over gaat en wat het oordeel is. In een paar minuten bent u weer bij! De eerste editie staat nu online.

De signalering wordt samengesteld door prof. mr. C.A. (Carel) Adriaansens die als counsel aan JUR is verbonden. Carel is een zeer ervaren jurist. Zo is hij als professor en hoogleraar verbonden geweest aan de universiteit Maastricht, is hij raadsheer geweest bij Gerechtshof Den Bosch en kan hij putten uit een grote praktijkervaring door zijn betrekking als advocaat/partner bij een van de grootste kantoren van Nederland.

Via deze link treft u aan de eerste signalering over de week van 26 november tot 1 december 2018. Mocht u ergens vragen over hebben of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen via info@jur.nl of via 020-3030208.